Thursday, April 9, 2009

Hanya dia dihati

Aku harap sangat hari ahad lepas dia yang akan berada di atas podium sambil melambai kepadaku tapi nak buat macam mana semuanya hampa. Walaupun dia tak berada diatas podium aku tetap penyokong setia pasukan merah itu. Kalo tak percaya tengok ni :



Tan Sri, pinjam keta jap nak amik gamba letak kat blog,kekeke





Cunnyer budak ni.







Kalo sesapa nak kutuk pasukan merah ni tolong pandang kiri kanan dulu ok sebab orang2 aku senantiasa ada di mana-mana,kekekeke.



26 comments:

  1. Baik...aku zip mulut sesiap :D

    ReplyDelete
  2. kakjuliet mmg nampak kete F nih kat sepang kemarin (dlm email), malay's kan? muda lagi rasanya, siap bawak anak kecik dia dlm kete tuh ngan wife dia.. tan sri mana eh? igt Agong nyer.. hmm..

    ReplyDelete
  3. tu gamba tgn sape tu? mcm ferari jugak

    ReplyDelete
  4. cantik
    cantik
    cantik
    pasukan merah!!!

    ReplyDelete
  5. lilies,
    ko pakai zip berape inci ?kekeke

    me,
    timekasih,kekekee

    alis,
    ko taknak tanya ke sape wife dia?

    ita,
    tu tgn tukang cuci,kekeke

    ReplyDelete
  6. saya dulu pun rumah merah~
    mestilah saya pun sokong merah
    [sambil berpeluh peluh]
    percaya kan?

    ReplyDelete
  7. kuda hitam tu nampak macam desperate ja..ha ha ha

    ReplyDelete
  8. wehh..baju keja patime aku ko taknak? warna merah gak, ada lambang kuda tu gak.

    ReplyDelete
  9. aku memang elergik bab merah-merah ni.
    juliet ke budak cun tu.

    ReplyDelete
  10. nnti ko kwin ngan tokey ferrari camna?? ko sanggup?/ takpe bagus gak kan leh ko bagi aku satu keta tuh kan;)

    ReplyDelete
  11. salam...
    yang malu-malu tu ko ker dik...

    ReplyDelete
  12. wah ko penyokong pasukan F ya? Aku masa kerja sykt kulit kerang mmg kamcing dgn pasukan ini. Pernah lunch dgn Suchmacher di Cyberlodge hehehe

    psst - baju merah masih ada dlm koleksi. Kalau nak tengok nnt aku tunjukkan bila ko dtg umah.

    (komen menyohor mcm ckLah hehehe)

    ReplyDelete
  13. merah itu tijah!

    cam pantun kan??

    ReplyDelete
  14. oke la aku tanya nih:

    sapa wife dia?

    hihihi....

    *aku speku akak/akak ipar ko la kak, kan? kan?

    ReplyDelete
  15. sy kumpul yg kat stesn kulit kerang aje

    ...salam kenal

    ReplyDelete
  16. mugi,
    aku umah pepel,kekeke

    cikguoden,
    jgn cuba dekat,kakakak

    jaja,
    pas kat aku satu

    OneZ,
    sapa lagi yg cun,kekekkee

    ReplyDelete
  17. iina,
    ko nak kaler ape?

    CK,
    aku lagi ske merah itu GHAIRAH,kekkee

    lyn,
    puteri bunian tuh,kekeke

    YB,
    saya kan yg dok sebelah Sumaker tuh,kekekeke.

    Jah,
    cam pantun tak berkerat,kakakaa

    alis,
    jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri,kakakaka

    kuina,
    salam kenal. adik kakjie yer?

    ReplyDelete
  18. Tutup muka pun dh nmpk cun..kalo bukak Ffuyoooooooooooooooo!!! Sib baik dh kawin!!!

    ReplyDelete
  19. tangan ko ke tu??

    tak buat manicure ke??
    berkedut bagai :P

    ReplyDelete
  20. DUN,
    istighfar bebanyak,kekeke

    tasik,
    panjang ke? Nanti aku potong.

    KTS,
    manicure utk kuku, bkn utk kulit kan? :P

    ReplyDelete
  21. Adusss ... rupa-rupanya kita dalam kem berlainan. Hanya McLaren di hati saya ... huhuhu...

    Salam :)

    ReplyDelete
  22. BR,
    masih boleh berkawankan,kekeke

    ReplyDelete