Saturday, April 4, 2009

Dari Seberang

"Itu iklan Along pinjam duit ke?"



"Bukan".



"Abis tu iklan apa? Selalunya along je yg suka gantung2 gitu".



"Saya taktau la pakcik".



"Kamu tak reti baca ke?"



"Saya dari seberang".



"Oooo. Tapi kamu tau plak tu bukan iklan along".



"Errr,errrr."









20 comments:

  1. mengaku gak ko dari seberang eh...

    wakakakakakakaka...
    aku percaya ko dr sebarang...

    wakakakakakaka... :P

    ReplyDelete
  2. sapa bercakap dgn sapa tu?????
    tapi pakcik harus menampar yang sorang lagi tu.

    ReplyDelete
  3. KTS,
    perbualan itu tidak kena mengena dgn aku wkeh.

    OneZ,
    Cuba bagi 1001 sbb kenapa pakcik harus menampar org itu? :D

    ReplyDelete
  4. sejak bila pulak ko pandai skodeng org seberang?

    ReplyDelete
  5. cehh!! aku baru plan nak snap iklan tu pahtu buat n3 kat blog aku. ko dah taruk dulu.cehh!


    ps: yg tak tahannye, siap taruk logo superman lagik.huh!

    ReplyDelete
  6. aku teringin nak tau apa ko jawab soklan yg last tu :D

    ReplyDelete
  7. aku jumpa iklan nih dalam satu belog org, BESAR ler jugak dia tayang.. hehehe...

    *white lies tuh kakjuliet, takpe.. takpe.. diampunkan.

    *aku wonderpets nape pakcik tuh tanya kat ko kak, apa dia tak boleh nak baca sendiri ke.. aku speku dia nak 'ngengada' ngan ko tuh. maklumlaaa, anak dara~

    ReplyDelete
  8. ops! sila tukau 'ko' tuh kepada si mangsa kejadian. :).

    bukan ko kan kak?

    ReplyDelete
  9. he3x..nak menipu pun kena ada gaya ye..
    pandai jugak pakcik tuh!

    ReplyDelete
  10. ooooooooooohhhh! org seberang....baru arinih tau.....wakakaka!!!!

    ReplyDelete
  11. seberang mana tuh?? seberang sungai?? seberang kolam.. seberang takir wakakah.. kalau takat seberang KL apa kes wakakakah..

    ReplyDelete
  12. Patutnya dia cakap, "saya bukan along...saya cuma nak tolong....", habis cerita..

    ReplyDelete
  13. ko tido lagi ke? Ramai kawan2 dah tunggu tu hehehe

    ReplyDelete
  14. Ni yg dr seberang ada permit ke tak de permit nih...

    ReplyDelete
  15. alasan org seberang tu tak best langsung. heheheh...



    .

    ReplyDelete
  16. YB,
    sjk knl YB ler,kekkeke.

    Penyu,
    ko buat ler n3 khas utk kaum adam,kekeke.

    lilies,
    senyum2 kambing jek,kakkaka

    alis,
    aku tak perasan pun benda alah tu apa mulanya,kakaka.

    ita,
    trick org lama :D

    CK,
    jgn ckp kat org lain.

    iina,
    seberang longkang,kekekke

    aryani,
    nanti aku ckp ngan dia,kekeke

    YB,
    bkn tido, berdengkur je,kekeke

    cikguoden,
    tak lama lagi dia iklan terbang2 plak,kakaka

    DUN,
    ada pak.

    jaja,
    ya non,kakakak

    ReplyDelete
  17. kerana orang seberang larr, negara jadik aman damai sejahtera membangun ghitewww.. ihihi

    ReplyDelete
  18. ape motif logo superman tu?
    agknya warning kot yang along tu kuat cam superman.

    hikhikhik.

    ReplyDelete