Wednesday, April 8, 2009

Berkongsi cerita

Email dari seorang kawan, aku pun baru tau. Baca ler dulu untuk tahu kesahihannya.




22 comments:

  1. oooo aku mmg x sapu benda alah ni kat anak2 aku time kecik2...

    ReplyDelete
  2. julietchun
    now kita kena sentiasa berhati2....

    ReplyDelete
  3. alaaaaa..mls la nak baca. buat summmary la weh.

    ReplyDelete
  4. eh, tak leh ke. slalu gak aku tenyeh kat idung ni bila selsema. memang tak de effect pun....

    ReplyDelete
  5. sakurasa,
    kiri,kanan,blkg,dpn,suma kena hati2

    tasik,
    basuh weii kang ilang deria bau ko,kekeke

    jaja,
    woiii anak dara warm up skit :D

    kakpah,
    tak lama lagi ilang ler idung kakpah,kakaka.

    ReplyDelete
  6. apasal la ko tak ulas isi surat koba tu juliet. tulih-tulih omputeh ni aku lemah sikit. cuba la crite sikit apa ke hal nya tu.

    ReplyDelete
  7. nanti ko kena saman sykt tu ko tanggunglah sendiri hehehe

    ReplyDelete
  8. tapi org dh jual. tak beli kesian plak~
    camane?

    ReplyDelete
  9. dah lama rumah aku tak de menda tuh...
    tq la perkongsian maklumat ko

    ReplyDelete
  10. aku ingat ko nak berkongsi kasih dgn cklah tadi. hikhik

    ReplyDelete
  11. OneZ,
    tem ni ler nak guna kamus,kekeke

    YB,
    apa guna ada kawan kalo takleh tolong,kekeke

    mugiwara,
    tepuk dada tanya hidung,kakakka

    Shimi,
    ko guna cara tradisional ke?

    Jah,
    aku nak berkongsi ngan ko,bleh,kakaka

    ReplyDelete
  12. kat umah akak mmg tkde simpan vicks

    ReplyDelete
  13. aku rasa bukan vick jelah.. segala minyak lepas nie semua kena siasat.. silap2 minyak urut pun kena.. ;)

    ReplyDelete
  14. sama la.. kiter pon baru tau cam 2weeks ago... tapi sebab usia gua pon dah over 2thn (in fact dah over 22 pon), so bile time sesak nafas tuh, mmg guna vibs jer..

    ReplyDelete
  15. Juliet - ko ni dgn semua isteri org ko nak kongsi. Hari tu ckLah ni dah dgn Tijah pulak. Aku takut ko kena gulai dek mereka Larikkks

    ReplyDelete
  16. dh tepuk dada dh tnye idung..
    tp dia senyap~

    diam tanda setuju~

    hahahaha~

    ReplyDelete
  17. ita,
    emas ade simpan?kekekke

    iina,
    myk urut kat p.mlm tu lagi ler kena siasat yer.

    alis,
    kita dah kalis ngan sume ubat,kakkaka

    YB,
    belum cuba belum tau sapa gulai sapa.:D

    mugi,
    idung takde insuran ler tu,kekeke

    ReplyDelete
  18. Juliet,

    agaknya mata aku yg kena sapu vaporub nih. Pasai apa? sakit woo mata nak baca tulisan tuh...

    ReplyDelete
  19. salam...
    akak mmg tak sapu kat anak-anak sebab akak pakai minyak untuk bayi jer... apa-apa pun terima kasih atas info tersebut kalau tak tak tau...

    ReplyDelete
  20. aryani,
    cari kanta wehhh

    lyn,
    ltk myk masak takleh ke? kekeke

    ReplyDelete