Thursday, July 11, 2013

365 Hari


Dia tanya,

"Ada fb?".      Saya geleng

"Keek?".        Saya geleng

"Twitter?"       Saya geleng

"Instagram?"   Saya geleng

"Wassap?"     Saya geleng


"Awak tak ada apa-apa?", dia renung saya.

"Saya ada BLOG, dan saya sangat sayang blog saya dan kawan-kawan blog saya".

"Saya ni biasa-biasa saja", dan saya terus angkat kaki tinggalkan dia yang terpinga-pinga.

Hai Kawan-kawan,saya memang takde semua yang diatas tu, kalau nak berkawan dengan saya kenalah terima saya seadanya.











18 comments:

  1. saya juga tak ada semua tu...




    kita serupa.
    hanya ada blog.

    :)

    .

    ReplyDelete
  2. sy ada y paling atas, tapi limited pada y perlu saja.....

    pending approval mmg ramai gila..

    blog tetap pilihan di hati..

    ReplyDelete
  3. Terimalah aku seadanya.. apa pun aku ada hp.. apa susah.. call atau sms jelah.. kalau nak belanje aku buka pose lagi dialu-alu kan ;)

    ReplyDelete
  4. Saya juga tiada apa-apa. FB sudah deactivated. Yayy..

    Kalau sudah tau update terkini kawan melalui FB, masa jumpa nanti (itu pun kalau nak jumpa la) nak cerita apa lagi? Balik² cerita yang sama juga.

    Bosan kan?


    Err.. (kaki kuis lantai)
    Saya tiada semua di atas, tapi saya nak kawan dengan awak boleh?

    ReplyDelete
  5. Tukang Padam Papan Putih Cure (T3PCute) -- panjang giler wei nama kau ni.

    Aku pun nak jugak! Nak jugak!

    ReplyDelete
  6. tasek,
    kita serupa, hadirmu untuk mengubat luka, hik2.

    ReplyDelete
  7. zonaku,
    aku takde masa sebenarnya :D

    ReplyDelete
  8. tata,
    kecik tapak tangan batu kep hamba tadahkan, mentang2 rumah kat batu kep,kikiki

    ReplyDelete
  9. YM ada tak?

    Kalau takde, bak mai no hp juliet. Senang nak sms bila perlu ..... hehe

    ReplyDelete
  10. Yunus Badawi, apa dan bila yang perlu tu?


    Ehem!




    ReplyDelete
  11. Saya ada blog dan wassap sahaja. Wassap kena ada sebab boleh hantar mesej percuma satu dunia ;)

    Salam Ramadhan Juliet dan semua pengunjung blog ini :)

    ReplyDelete
  12. yb,
    datang rumah terus lagi baguskan, :P

    ReplyDelete
  13. tata,
    budak2 sila main jauh2 :D

    ReplyDelete
  14. rampai,
    salam ramadan, terima kasih.

    ReplyDelete
  15. eh, budak-budak ke?


    oo okay.


    kakak julietchun, adik nak duit raya. (sambil hulur tangan tadah)


    hehehe



    ReplyDelete
  16. Tak tahu kat mana rumah juliet. Kalau tak, dah lama saya datang ..... hehehe

    Bagilah alamat. Nanti raya saya boleh ke sana

    ReplyDelete
  17. Adik kecik ni nak ikut boleh?


    Boleh la....

    ReplyDelete
  18. saya pun sayang awak..

    ecehwahh

    ReplyDelete