Tuesday, September 15, 2009

Sampel



"Ikan selar ngan kembong tu mak dah siang, cencaru belum lagi. Mak nak solat dulu, tolong siang cencaru tu belah belakang ye".

"Ok".

20 minit kemudian.

"Apa yang ko buat kat peti ais tu? Mak kan suruh siang ikan.

"Nak siang ikan la ni".

"Ikan dalam sinki tu".

"Cari sampel yg belah belakang nak tiru".

"Errr.....errrr..."

26 comments:

  1. rayanya pokcik google pun boleh membantu... tak tanya dia..

    ReplyDelete
  2. tu pun nak guna sample?


    mmg x bleh kawen lagi ko ni juliet.


    pssttt...aku pun x reti. nnti bg tutorial camne nak siang cencaru ye. ekekkekekekek

    ReplyDelete
  3. aku gerenti ikan tu mesti hancur ko kerjakan.............

    ReplyDelete
  4. wakakakah.. ptut ko suruh mak ko bg tunjuk cara dulu sebelum p solat tadi.. tapi pesal ko buat kek pisang takde pun tgk sampel jadik jek ;)

    ReplyDelete
  5. malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh...
    malang sungguh.............
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang...
    sungguh malang.............

    anak lelaki bakal mak mertua ko tu.

    ReplyDelete
  6. aku simpati ngan nasib mak ko. sabar ye makcik, nnt kita sama² belah belakang anak makcik ni buat sampel.hik3..

    ReplyDelete
  7. ehehehe...
    walau ko x tau tapi ko jujur ahak ahak

    ReplyDelete
  8. Akak..

    Selamat Hari Raya Aidilfitri dari mar untuk akak sekeluarga..
    Mohon maaf zahid dan batin jika ada keterlanjuran kata dan bahasa..

    Moga Syawal ini memberikan seribu kebahagiaan dan kesyukuran buat kita semua.. Amin..

    Salam Lebaran ikhlas dari Mar..

    ReplyDelete
  9. muahahahhaha.. seb bek ko tak google wehhh.. :P

    ReplyDelete
  10. lenkali suruh org kat kedai je buat yang...kalau tak nanti mesti leceh nak carik sample:p

    tp sha pon tak suka buat tuh...kalo kena buat mulalah menung je...lame2 guna acik kat kedai je buatkan:P

    sha memahami perasaan anda. mmg susah.

    ReplyDelete
  11. betuah punya anak.... itu pun mau tiru ka

    ReplyDelete
  12. Julietchun.....

    Meh sini aku ajar ko cara2 nak siangkan ikan tu. Kompom ikan tu lunyai jadiknya kalau aku yg ajar ko. Huahuahuahuah

    ReplyDelete
  13. kekeke..
    apsal cam tau sama jer sapa punyer dialog nih eh, hehehe!

    takpe, blajo2... tak salah belajar. langkah 1000 bermula ngan langkah pertama :)

    ReplyDelete
  14. ahakkk ... ahakkkk ...

    mcm mana nihhh ???

    ReplyDelete
  15. len kali.. ms beli tu.. mintak en. penjual ikan siap2 siang..
    tak pun..
    cr jek boyfren penyiang ikan..
    hahhaha!!!

    ReplyDelete
  16. daku pun fail jugak bab siang ikan..ngeh3

    ReplyDelete
  17. hahaha..kelakarlah julietchun ni..

    tapi sebenarnya aku pun tak tau muahahaha...tak penah beli pun ikan tu..

    selamat hari raya ye..maaf zahir batin jugak..

    ReplyDelete
  18. he...23x ish budak nie hhhuhu....

    out 1--> he…23x yup entry nie ade kne mengena dgnpelari pecut tue huhu… so bro just panjangkan je la cerita nie huhuuh

    out 2--> he...23x kate dorg cuci mate leh bg dorg tenaga untuk bertahan time nk dekat hujung masuk waktu berbuka.. coz dorg dah lemah xde tenga nk harungi bazar mencari juadah berbuka...

    boleh terima x?? (sebenarnya nie alasan bro he...23x)

    ReplyDelete
  19. 2, 3 KUCING BERAYA..
    MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
    2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
    AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

    TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
    DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
    SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
    IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

    ReplyDelete
  20. salam aidilfitri
    maaf zahir & batin

    dgn ingatan tulus ikhlas
    tijah, carlos & cem

    ReplyDelete
  21. hahahaha... mmg nk kena belah juga dak juliet nih..

    selamat hari raya. maaf zahir batin.

    ReplyDelete