Friday, September 18, 2009

Maafkan daku..kesalahan diriku

Hamba, Datuk Juliet (berangan tak salahkan) ingin mengucapkan salam aidilfitri kepada semua kawan2 semoga selamat pulang ke kampung dan selamat kembali semula. Bulehlah hamba bermaharajalela buat sementara waktu di kota, nak main teng-teng atas jalan pun buleh ni.




Dan hamba pun rasa nak pegi bercuti tapi tak tau kemana lagi. Yang nak pulang ke kampung tu pastikan kenderaan anda di servis dengan baik ya.

Hamba dapat duit raya daripada Kanda Mizan, hamba rasa sangat gembira. I Lap U Kanda.:D
Sesapa yang buat open house janganlah malu-malu nak jemput hamba :D
Salam aidilfitri dan maaf zahir batin kepada semua.



22 comments:

  1. Xyah main tenteng weih.ko bleh landing tgh2 kl nnt haha....selamat hari raya cik juliet :D

    ReplyDelete
  2. suke ati ko lah nk men teng teng ke nk main aci cop tiang lampu jln tu ke...yg pntg aku nk blik kg mlm ni...hahhaha...
    selamat hari raye..maaf zahir batin...0-0 la ye kite...:)

    ReplyDelete
  3. mu dok ganu ke...mesti dapat yang tajaan negeri terengganu tue..entah ape nama die kan

    out of topic--> wat pantun dua rangkap je ke... ok bro balas ek

    hati2 men mercun
    takut nnt dah x cun he...23x

    ReplyDelete
  4. Selamat menunggu Kuala Lumpur....

    Jaga KL baik-baik sempena kepulangan kebanyakan warganya ke kampung....


    Letak tangan macam tu...belajar kat makcik mana tu?
    He..he...


    Maaf kan ckLah yang banyak terlebih gurau dengan kau....

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya aidil fitri. sampaikan sembah salam aku pada kekanda.

    ReplyDelete
  6. hi cayang...selamat hari raya!!! (cewwaaahh...juliet letak datuk, terus sha nak panggil sayang..ngade2 betul!)

    di sepanjang ari raya nieh mungkin sha akan kesunyian di dunia cyber ini...jd sha akan sentiasa menantikan kepulangan anda dgn cerite2 raya.

    take care...maaf zahir batin:)

    ReplyDelete
  7. Ko jgn main tenteng atas jalan takut aku terlanggar ko sbb aku masih ada di KL ni hehehe

    Raya pertama jemputlah dtg rumah aku sebelah petang. Ajak kawan2 ko yg takde kampung mcm si KTS tu sekali. Adam akan tunggu kedatangan korang hehehe

    ReplyDelete
  8. Ok juliet raya pertama lepas solat raya dttg umah aku.. waku wat open house smpi kul 2.30 ptg jek.. dtg tau..

    Aku pun nak minta maaf andai ada salah silap aku kat ko.. maafkanlah daku ekk 0-0.. thn depan kita gaduh2 manja lagik ;)

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya aidil Fitri,Julietchun.

    Ho ho balik kampung.....hati riang!!

    ReplyDelete
  10. slmat hari raya darling. ko kalau bt umah terbuka bgtau aku. aku balik rawang karang aku singgah =)

    ReplyDelete
  11. bape hinggit dlm tu..
    kita kongsilah 50-50 ngeh..ngeh..

    ReplyDelete
  12. Ehhh jari warna mcm kaler unggu2 sikit ...hehhee

    penyaki demam unggu ker

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Juliet...
    Ni ko tentu dah tak main teng-teng lagi sebab orang dah mula balik daripada cuti raya..

    ReplyDelete
  14. salam.... hello.... knock!knock!.. oo tuan rumah.
    Ada ke takde ni..

    ReplyDelete
  15. Selamat hari raya....

    Amboi... dah berani panggil kanda Mizan rupanya, ekekeke........

    ReplyDelete
  16. Salam Aidilfitri Juliet, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  17. Sayang oiittt....

    Coti lagi ke? Bangun2....

    n3 baru mana? :)

    ReplyDelete
  18. apa kata kita kongsi duit raya tu...

    ReplyDelete
  19. julietchun,

    bila nak jemput makan rendang niii... :)

    camane raya .... mesti seronok sakan .....

    ReplyDelete