Wednesday, August 26, 2009

Bagai menanti...ahhhhh..

"Hi,good moling".



"Banyak lambat mari,saya punya kerja banyak sudah sangkut".



"Manyak soli nyuliet, ada sikit ploblem tak muleh mali"



"Ini ari mesti bikin siap tau, kalo tidak saya cari lain orang".


"Musti,musti, I tau U mau main itu blog,mau chatting sama lengchai,kekekeke".


"Hehehehe,syyyhhhh, diam2 ar, nanti saya kasi biskut raya mama carie,hehehhe".














23 comments:

  1. biskut je beb??

    sian dia ekekeke

    ReplyDelete
  2. dia pun tahu ko kuat blogging ngeh3x

    Lain kali ko dtg aje rumah aku boleh pinjam lappy sebijik.

    ReplyDelete
  3. salam juliet..
    nk tnye skit la..
    cine tu ade sengau2 skit ker..pasal aku bce n3 ko ni mcm nk sengau skit bunyiknyer..nk2 tang 'nyuliet' tuh...
    hehehe..jgn marah..kuwus pahala pose...:)

    ReplyDelete
  4. Nyuliet....

    itu patto aaa...
    Tengok lari belakang ala macam itu...hong kong film star oooo

    itu.....Fe Maw aaa....

    wakaka....

    ReplyDelete
  5. nyuliet arrr..
    apa pasai lu dera itu apek?

    ReplyDelete
  6. apasal la tak panggil aku yg repair...melepas daaaa!!!!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. kekeke...

    klakar la kak.. hahaa!

    apek tuh tau ke natang blog tuh apa?

    hehehe!

    ReplyDelete
  9. lps ni boleh a berbuka dpn pc lepaskn gian~

    hahaha~

    ReplyDelete
  10. nyulietttt...oooo...nyulietttttt.....ekekekekkeke

    ReplyDelete
  11. ko menanti apo juliet.. ptut ler aku dgr ko ngigau sebut2 nama apek tuh.. hehehe harus juga itu apek dtg secepat mungkin..

    ReplyDelete
  12. wa lase itu apek pon ada blog laaaa...

    hahahaha... slamat berbuka makcik, ko masak pe ri nih?? ehhh.. bukan! mak ko msk pe ri nih?? :)

    ReplyDelete
  13. Uwaaa..... dah okay la ni ?

    Susah betul nak baca loghat apek ni, ekekeke........

    ReplyDelete
  14. hohohoooo.. sudah siap oooo nyuliettt.....

    lu sudah muleh taiplu punya melog lepas ini oooo....

    hehehehehe. kene rajin update la ko yer...

    ReplyDelete
  15. Aiyaaaaa, lu kasik miskut saja aaaa?? Tak cukup woooo.

    ReplyDelete
  16. hehhehee...patut lama jugak nyuliet senyap kan??

    ReplyDelete
  17. sikalang itu koputer sulah baik ka. sulah muleh mloging...

    ReplyDelete
  18. lilies,
    cukuplh tu :D

    YB,
    tak kena caj apa2 ke?

    asleenda,
    lidah keras,hehehe

    ckLah,
    betullah mcm few mawww,hahahaha

    ita,
    buli saja :D

    OneZ,
    jauh sgt takut hang caj mahai

    alis,
    dia pun ada face book,kekekek

    mugi,
    berbuka depan nasi lagi sedap,hehehe

    jaja,
    pigi mana kawan lama talak nampak?

    iina,
    menanti kad raya dari ko :D

    konpius,
    ko nak mintak resepi ngan mak aku ke? kekeke

    kayteeze,
    berbelit lidah ye

    zonaku,
    ali2 wa haplate melog pasni

    ije,
    akhirnya kini pasti ku merasai :D

    cikguoden,
    gred A

    zyma,
    miskut mahat sikalang

    jah,
    gitulah citernya

    kakpah,
    muleh,muleh

    ReplyDelete
  19. Kalau ko pakai kat rumah aku tak kena cas. Tenet pun aku bagi free hehehe

    ReplyDelete
  20. Ko rasuah budak ni ek...ke ko bayor servis budak ni pun ngan biskut tu...ish...ish...ish!

    ReplyDelete
  21. YB,
    cari pahala di bulan posekah?kekekeke

    DUN,
    bayor le tapi kira harga kawan2.

    ReplyDelete