Friday, March 27, 2009

Dia nampak lain

" Cuba ko tengok budak lelaki tu, hensemnya".

"Biasa je, budak sebelah dia lagi hensem".

"Tak, dia lagi hensem".

"Apsal ko kata dia lagi hensem?".

"Sebab dia berpeluh-peluh".

"Errrrrrr".




24 comments:

  1. hahh setiap org punya citarasa yg berbeda..

    eee...tak suka peluh, bau assyam :)

    ReplyDelete
  2. yer betul. ada peluh yang best! terutama bila campur dgn bau xs Paco Rabanne. hikhik

    ReplyDelete
  3. kata org mamat hensem dgn peluh2 adala sgt hensemmm...kata orgla ye

    ReplyDelete
  4. Ita,
    betul tu

    Jah,
    Ade peluh yg best? Musykilnya.

    lilies,
    aku tau bkn ko yg kata,hahaha.

    ReplyDelete
  5. kalo berpeluh + bau masam...ya ampunn...mmg tak bleh blah.

    tp kalo nmpak brpeluh, tapi still x berbau...aku suka je kot..hahhaha

    ReplyDelete
  6. jaja,
    bau tu kena jaga ek,hahaha.

    ReplyDelete
  7. Lain kali aku nak ambik gambar aku ketika berpeluh2lah utk buat posting. hehehe

    ReplyDelete
  8. ko tak boleh la kawen ngan lelaki yg dok atas gunung ni. sebabnya atas ni peluh payah nak keluar.
    tapi kalau liur basi...mudah je kat sini. sejuk...dok dlm selimut je la

    ReplyDelete
  9. apa lar ko punya taste. Aku tengok lelaki bepeluh ni bacin nya satu macam. Macam kata cklah, bau kari alagapas. Tu ke yang ko pekenan. Ishh.. bebudak sekarang...

    ReplyDelete
  10. hooooooo,.. ko ke yg ske peluh2 tu?

    ReplyDelete
  11. aku suka kalau fahri (ayat2 cinta) berpeluh menghafaz hadis ATAU Chad Micheal Murray (1 treehill) peluh2 main bola bakul, haha!

    ReplyDelete
  12. julietchun
    Sebab dia berpeluh-peluh + baju basah +rambut basah = macho...
    he he he

    ReplyDelete
  13. YB,
    peluh YB tu peluh rezeki,hahaha

    OneZ,
    melepas la kalo camtu :D

    kakpah,
    bak kata tijah "ada peluh yg best",hahaha

    konpius,
    tgk keadaan ler, kalo sepelaung dah berbau tak gak aku ske.

    alis,
    tertarik dan menarik

    sakurasa,
    oooo gitu ke

    ReplyDelete
  14. lelaki yg berpeluh tu kuat makan kari ke dak??

    eeiiiiiuuuuwwww....

    ReplyDelete
  15. KTS,
    ko pegi ler tanya dia kalo jumpa,hahaha.

    ReplyDelete
  16. aku setuju. memang ada pompuan begitu, kadang2 bau badanpun buat diorang jatuh cinta. apa-apa aje!

    ReplyDelete
  17. Berpeluh?? mau time tuh juga aku suh p mandi.. kalau berpeluh sebab bercucuk tanam ke.. buat kerja rumah bersihkan rumah ke.. takpelah juga.. kalau peluh sesaja.. pastu kata hensem adeihhh... ada something wrong ler itu..

    alah masa bercinta peluh busuk pun kata wangi kan.. dari jauh kata hensem.. dh dekat cuba tgk tahan xtahan.. wakakakakah

    ReplyDelete
  18. Hmmm ... entri yang sangat seksi! ;)

    Salam dan selamat berhujung minggu Juliet :)

    ReplyDelete
  19. bau peluh ni bahaya juga. ada orang boleh menghuraikan perasaan sesorg itu melalui bau peluhnya. nak tahu, cubaler...hihi.

    ReplyDelete
  20. berpeluh tu seksi ye....
    kalau macam tuh, mat indon kat kongsi tu banyak yg berpeluh-peluh.

    Nak sikit hensem, bangla ngan pakistan.

    peace..

    ReplyDelete
  21. Mereka hensem dari jauh aje kalau berpeluh...kalau dok dekat...sure hilang hensem tue...

    ReplyDelete
  22. alahai... berpeluh pun suke ker... gelilah... bacin ahak ahak...

    ReplyDelete
  23. Kalo dh org tu ensem cam 1Z...berpeluh ke idak totap ensem...kalo org tu mmg TAK ensem...bepoloh la camno pun...mandi poloh pun camtu gak, TOTAP tak ensem!!!

    ReplyDelete
  24. peluh??? lambang sihat!
    kekekekekekekkekeeeee...

    ReplyDelete