Thursday, October 22, 2009

Tak Nak! Tak Nak!


"Abang meh bersenam ngan Acik".
"Ikut CD tu ke?"
"Ah'ahhhhh"
"Taknak".
"Meh la, biar badan tu sihat sikit".
"Ustazah cakap tak baik tengok orang seksi-seksi,berdosa".
"Errrr..........."

14 comments:

  1. kalau sorang-sorang mau jugak dia tu nonton.

    ReplyDelete
  2. dia tak sanggup nengok ko buat senaman tu kot...

    ReplyDelete
  3. Kabo kat mak bapak anak buah ko tu aku cop buat menantu huhu

    ReplyDelete
  4. Seksis.....seksis....
    Nanti juling bijik mata dia.
    :)

    ReplyDelete
  5. senam tutup mata. buat gerak ikut irama je. boleh ke...

    ReplyDelete
  6. tengok je tapi tak nak senam boleh?

    ReplyDelete
  7. bagus betul, cucu sape tu?
    esok besor sure jd ustaz

    ReplyDelete
  8. alasn yg munasabah...
    boleh kuguna pakai..

    hahaha

    ReplyDelete
  9. haha..takkan nak tutup mata plak kan..

    buat poco2 jelah hehe..

    ReplyDelete
  10. OneZ,
    mcm tu lagi bahaya

    shimi,
    err...mungkin tidak,hahaha

    lilies,
    takut dah bes sk lain jadinya,hahaha

    zyma,
    minah salleh mmg seksi kan

    kakpah,
    buleh tersungkur gamaknya,hahaha

    cklah,
    marilah :D

    mugi,
    buleh..buleh blah,hahaha

    ita,
    tgk ler aciknya camaner,kekekeke

    kts,
    alasan utk tmbh kilo,kekekeke

    nrina,
    tak reti

    maksu,
    nk cari yg tak seksi tak ade pulok

    ReplyDelete
  11. he...23x betul tue... pandai si abng bg alsan huhuhuu eh bro pun cam tue gak...

    nk pinjam cite leh x?? nk rombak jd cite menarik untuk entry esok hari

    out of topic--> tp dalam pertunangan agreement tue lebih kepada kedua2 belah family.. yg bro maksudkan lebih kepada 2hati yg ingin menjadi satu jiwa... just si lelaki n si perempuan je

    ReplyDelete