Thursday, July 30, 2009

Tepat

Lama tak bergurindam kat blog. Ada masanya kita di atas, ada masanya kita di bawah,hehehe.

Hari ni pun bersemangat sebab baca suratkhabar pagi tadi pasal F1. Michael Schumacher akan menggantikan tempat Felipe Massa yang tercedera akibat terkena serpihan kereta Barrichello minggu lepas.

Harapnya Shcumacher akan memberikan persembahan terbaik. Go Ferrari, Go.

Baca metro tadi kalo nak pangkat DATUK senang je, isi borang dan bagi RM5K, dapatlah gelaran tu. Buleh pulak macam tu ye." Datuk Juliet", sedap gak bunyinya :D


"Juliet,you buat apa?

"Errr, key in data bosss.

"Good".

28 comments:

  1. banyakla ko punya data hahaha....

    ReplyDelete
  2. bosss...bosss...juliet tipu, bosss!!!

    ReplyDelete
  3. suka2 je....

    aku pun baru je baca metro online sat ni

    ReplyDelete
  4. " Datuk Juliet" Datuk sibuk ka?

    ReplyDelete
  5. salam...
    hii cik julietchun tengah keje pun sempat lagi berangan dapat gelaran datuk...

    ReplyDelete
  6. key in data kat blogspot boss..

    ReplyDelete
  7. lilies,
    tipu sunat buleh kan?hahaha

    OneZ,
    errrr...jgn jerit kuat2.

    Shimi,
    nak baca online tak buleh,line cam siput sedut.

    Sakurasa,
    buat2 sibuk,kekekee

    naz,
    berangan mmg best kan.

    ReplyDelete
  8. ita,
    tepat jawapan anda,kekekeke.

    ReplyDelete
  9. skrg ni yg byk tipu sana, tipu sini, pun datuk jugak. heheh

    ReplyDelete
  10. yelah menaip entri kt blog tuh kira keyin data ler tuh.. camtuh kita p order gelaran datuk ler.. kalau ko nak p order kang bgtau aku ok..

    ReplyDelete
  11. Datuk, enter data elok-elok k...

    hahaha...

    ReplyDelete
  12. Suchmacher tu dah lama menganggur terasa pulak nak kerja balik. Hari tu dia nak jadi drebar aku tak sempat nampaknya huhuhu

    ReplyDelete
  13. ....bak nombor talipon boss kau juliet...

    ReplyDelete
  14. datuk, sila taip data dengan cepat dan tepat ya!


    hehehehheheee

    ReplyDelete
  15. Data apa tu juliet?
    Data Datuk boss!
    Bagus!Bagus!
    Bulan depan naik pangkat okay!

    ReplyDelete
  16. aku minat bmw sauber, tapi dah nak tarik diri F1, wa....

    key in data ye... bak sini no opis ko!

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. julietchun,

    hihi...baik dan lembutnya boss... dapat "Good" lagi... sapa nama dia.... nak berkenalan lar..... untung2 boleh jadi staff dia pula...

    ReplyDelete
  19. datuk mana kelas juliet. nenek la baru ok! hahaha....



    .

    ReplyDelete
  20. data?? ye.. ye.. incik bos.. juliet tgh tekun isi dataaaaaaaa.. :P

    ReplyDelete
  21. ahahahaha!


    aku tak terbayangkan datuk juliet tuh..

    ku bayangkan malam semalam mu pakai tee ferrari and jeans untuk dinner.. hehehe..

    ReplyDelete
  22. kalau kau tak dapat jadi datuk, kau jadi datin je lah. okay gak per. datin juliet.

    ReplyDelete
  23. Lain kali, kalo bos tanya lagik...

    ko ckap tgh korek idung!!

    kompem dia tak tnya lagik pas nih..

    ReplyDelete
  24. Oh, untuk F1, kita jadi lawan! ... Go McLaren GO!!! :D

    "Datuk Paduka Juliet" lagi sedap. Cepatlah isi borang! :P

    Salam Julet, moga segala yang terindah buatmu minggu ini :)

    ReplyDelete
  25. Ooo....key in data rupanya....ekekeke... pandai ngulor, ya!!

    Sekarang ni pangkat datuk orang dah tak heran . Anney kat Bollywood tu dah dapat tittle Datuk, hihi...

    ReplyDelete
  26. jah,
    betullah,elaun tak cukup kot,hehehe

    iina,
    ko nak Datuk ke Dato'?kekeke

    yani,
    masin mulut ko :D

    YB,
    kalo dia jadi drebar Yb saya takkan balik rumah, dok ngendap dia ari2,hehehe

    ckLah,
    012-666..lupa la pulak,hehehe

    zonaku,
    terasa berada diawangan bila ko panggil aku Datuk,kekekekeke

    mawarmerah,
    naik gaji pun cukup :D

    Sitie,
    slm kenal

    izman,
    dah tak berapa best kan bile BMW tarik diri.

    izan,
    sori, takde keje kosong,heheheh

    jaja,
    diam2 dah ler

    tasek,
    kalo nak jadi nenek kena tunggu lagi 30tahun,hehehe

    konpius,
    hahahaha, dasatlah ko ni

    alis,
    hehehehhe,teruklah aku ni.

    kakpah,
    saya suka,saya suka.

    yan,
    buleh diterima gak alasan tu

    BR,
    peminat mclaren rupanya,:D
    Datuk Paduka tu lebih sesuai utk Rampai :D

    kayteeze,
    rezeki anney tu ye sesenang dpt Datuk, kekekeke.

    ReplyDelete