Thursday, November 18, 2010

Harga bukan ukuran

Ramai kawan-kawan dok gebang tempat ni cantik dan romantik.
Darah muda kan, harus teruja nak mencuba.

Set masa dengan dia dan dia.

Malam yang terang dan bercahaya.




Naili's Sentul.
Restoran yang berkonsepkan alam semulajadi.

Betul kata mereka, cantik dan romantik
Gelap pulak tu.

Layanan bagus, sungguh mesra alam.



Aku oder air Rainbow Tree.
Strawberi + Mangga + Kiwi.

Makan pulak black peper chicken chop

Aku cakap makanan aku masin, dia cakap dia punya pun masin.
Dan dia lagi satu juga komplen masin.

Lagi sedap chicken chop kat gerai biasa.

Tak puas hati.

Taktaulah kalau malam tu garam tumpah.

Memang tak puas hati.

Bayar mahal tapi tak berbaloi.

Kalian nak cuba boleh je. Tekak tak sama kan.


28 comments:

  1. aku tak pernah pegi pun..tp ko dh bagi bad impression ni..so, tak yah pegi pun tak pe kott..layan chicken chop kt keramat lagi sedapppp kan..hehhehe..

    ReplyDelete
  2. cpt kastemer diorg dpt drh tggi...

    ReplyDelete
  3. dia wat masin supaya air dia byk laku... keh3

    ReplyDelete
  4. erk.. gerenti aku tak leh makan kat situ. diet aku tak leh masin2...

    ReplyDelete
  5. ptut komplain jek.. sure dapat separuh harga hehehe

    ReplyDelete
  6. sabar2..... ada lori garam terbalik tu

    ReplyDelete
  7. Gambar air warna-warna tu...sangat senang untuk dilukis. He..he..he..

    ReplyDelete
  8. lori garam terblk tepi kedai kot..hehehe

    ReplyDelete
  9. teringat ubi rebus sambal tumis memang mancongkamm tewww.. uhuhu

    ReplyDelete
  10. cemana air tu boleh terasing dgn begitu baik hah..?



    .

    ReplyDelete
  11. asleenda,
    byk gak dgr org komplen sebelum ni.

    kakngah,
    darah tinggi bahaya beb :P

    ReplyDelete
  12. pn.konpius,
    tektik berniaga yg bijak :P

    lilies,
    gelap beb, banyak nyamuk,eheheehhe

    ReplyDelete
  13. kakpah,
    taktaulah kot mlm tu yg masin

    iina,
    lagi best kat kg baru haritu kan,jom :P

    ReplyDelete
  14. zonaku,
    mentang2 garam murah :P

    cklah,
    nak suruh nuha lukis lah :P

    ReplyDelete
  15. hamizah,
    ataupun chef tu minat masin :p

    me,
    saya makan ubi rebus ngan kepala parut je :P

    ReplyDelete
  16. ita,
    3 kaler dan 3 rasa

    tasek,
    aku pun terpikir gak. mungkin sebab ais blended tu yg payah nak bercampur.

    ReplyDelete
  17. ubi rebus ada lagi ke kat situ.. ?


    Masa bertunang dulu ada gak pergi kat situ..Dekat rumah mak ;tu yg dibenarkan.. hehe

    haaa... tikus lalu-lalang lagi tak ? Ataupun kena tepuk nyamuk lagi tak ?


    hehe.. itu citer 10 tahun lepas..

    ReplyDelete
  18. Lain kali kita pergi yg kat Ampang Point pulak. Kat situ lagi romantik.

    Ko nak ajak kawan ko yg dua org tu jugak ke?

    ReplyDelete
  19. aku selalu jugak pergi tempat ni. so far makanan diorang best dan tempat pun best.mungkin malam yg ko datang tu, tukang masak tu tgh dilamun cinta kut.hehe

    ReplyDelete
  20. Oooo...mmg resepinya camtu kot...nk seimbangkan dgn air tainbow tree tu...hihihi..

    ReplyDelete
  21. azrina,
    tak perasan pulak ubi rebus dlm menu.
    dlm gelap tu kalau tikus lalu pun tak nampak, :D

    maksu,
    sedap tapi agak manis bagi saya.

    ReplyDelete
  22. yb,
    kat ampang point tu org cakap lagi cantik. kalau yb belanja saya ajak satu treller, ada bran? hahahaha

    ReplyDelete
  23. penyu,
    nasib tak baik lah aku dapat chef gitu.

    DUN,
    aku tak percaya ada cara gitu :P

    ReplyDelete
  24. Kalau saya ajak awak kenalah kita pergi berdua aje. Baru romantik hehehe

    Ada berani????

    ReplyDelete