Tuesday, May 18, 2010

Tempur

"Cantik, iya, iya,ok,ok,, bagusssss".

Bukan main riuh mulut dia.

Tapi, tiba-tiba dia senyap dan seperti sedang bertafakur.

"Kenapa ko senyap nih?"

"Jangan kacau, aku tengah berdoa".

"Ko doa apa?"

"Aku doa biar Chen Jin kalahkan Simon".

"Kenapa?"

" Aku dah lapar, kalau Simon menang kita kena tunggu perlawanan seterusnya, entah pukul berapa nak habis".

"Errr...".





Mujur ada air mineral untuk alas perut. SPRITZER, air mineral rasmi untuk Piala Thomas :P

18 comments:

  1. aku rasa aku tau sapa org itu

    .
    .


    hahahaha

    ReplyDelete
  2. ...kerana hatinya bukan di situ.
    Badannya saja......






    Kan KTS kan..hiks!

    ReplyDelete
  3. ruginye aku tak tgk live final ari tuh...mesti ade muke ko kuar tv kan...hehehhe...
    .
    .
    .
    cehhhh..mcm aku kenal ko kan...huhuhu...
    .
    .
    jom kite jumpe..bleh kenal kenalan...:D

    ReplyDelete
  4. Sungguh murni & jujur ikhlas doa kwn ko tuh kan.. ko xdoa sama ke??

    Minum air kosong byk2 awet muda tau ;)

    ReplyDelete
  5. akak tengok sana sini ramai yang main badminton sekarang ni....
    deman piala tomas belum habis..

    ReplyDelete
  6. Salam Juliet....

    Aku baru belikan raket bekbinten utk Aqif.....raket mainan punya la.
    Warna pink gituuuuuuuu.....

    Huhuhuhu.....

    Tapi bila dia penat b`main, aku tak kasi air mineral tu, aku kasi susu badan aku je....F.O.C gituuu!!! Dia minum sampai t`lelap.....wakakakakak.

    :)

    ReplyDelete
  7. Juliet....

    Ko kene dtg ke blog aku amik award dan jwb tag. Ko dah kene TAG !!!

    :)

    ReplyDelete
  8. sapekah org itu wehhhhhhhhhhhhhh????

    ReplyDelete
  9. simon nampak cam muka bebudak yek...? makan jamu gamaknya...


    .

    ReplyDelete
  10. siapakah org itu? jeng jeng jeng

    ReplyDelete
  11. bila ko nak datang makan kat ezzati? Malam tadi Hazwan beli nasi goreng kat situ. Aku setakat tengok aje sebab kenyang lagi makan nasi kandar tengahari semalam.

    ishh komen ke laut plak

    ReplyDelete
  12. kts,
    biar pecah di mulut jangan pecah di perut,hahahaha

    cklah,
    ramalanmu benar belaka :P

    asleenda,
    kita jumpa masa ko kawen nanti k, kalo ko nak jemput akulah :P

    iina,
    aku aminkan saja :P

    ReplyDelete
  13. kakpah,
    demam beragan tak dapat piala tomes tu,kekekeke

    zyma,
    reket kaler pink? Apakah? hahhahha

    zyma,
    nanti sewa lori :P

    tun,
    gebu ke? :P

    ReplyDelete
  14. pn.konpius,
    tepuk dada tanya selera,kakakkaka

    dr,
    takde. kalo ada best kan :P

    tasek,
    Adakah dia makan jamu makdara atau Zulkifli? kekekeke

    YB,
    Jgn takut untuk meneka :P

    YB,
    Hazwan naik kemry ke? Isshhh...

    ReplyDelete
  15. tak. Malam tadi dia bawa CRV masa kami ke hospital. Balik tu dia singgah ezzati ambil nasi goreng yg dah siap order pakai tepon.

    Bila ko nak naik kemry tu? Asyik tanya aje hehehe

    ReplyDelete
  16. Juliet.....

    Huhuhuhu, raket bekbinten yg kaler pink tu je yg aku nampak besih dan kemas...tu yg aku beli utk anak aku.

    Tapi dia bukan main pun.....dia buat pukul2 semut dan pukul pintu bilik.......huhuhuhuhu.

    :)

    ReplyDelete