Friday, August 26, 2011

Siap Sedia Menantinya


Pencuci pinggan mangkuk,sedia.
Hari raya mestilah banyak pinggan mangkuk yang nak digunakan.
Macamlah ramai tetamu yang datang :D
Takpe, yang penting kita kena bersedia.


Baju raya budak-budak,sedia.
Baju raya mak ayah budak,sedia.
Baju raya makcik pakcik budak,sedia.
Walaupun beraya disini di saja :D
Takpe,yang penting kita kena bersedia.



Tahun ni dapat kad raya dari dia,dia,dia dan dia.
Tak sangka ada orang ingat kita.
Terima kasih.
Pecah kaca pecah tong
Sudah baca harap gantung :D

Salam aidilfitri.

Kalau buat rumah terbuka jangan malu2 jemput kita :D




14 comments:

  1. Acik juliet bertugas di dapurkah nanti?

    ReplyDelete
  2. iya ler? bertugas kat dapur ker? macam maksu ni, as usual ler... huhuhuh

    salam lebaran, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  3. Awak meniaga pencuci pinggan mangkuk ke juliet?

    Kalau tak habis bagilah saya sebotol dua. hehehe

    ReplyDelete
  4. Saya nak bagi awak kad raya sebagai balasan kad awak tahun lepas tapi tak tahu alamat huhuhu

    ReplyDelete
  5. Jemputlah ke rumah Adam raya pertama sebelah petang. Ikhlas jemput ni. Datang tau.

    ReplyDelete
  6. cis.
    aku sekeping kad pun tak mandang...



    .

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat kad raya. Tahun ni paling banyak dapat wish via sms, twitter dgn FB jer. Kad haremmm

    ReplyDelete
  8. anyway lupa nak wish
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  9. Pecah kaca pecah tong
    Sudah baca harap gantung

    Pecah tong pecah batu
    boleh gantung kat ranting kayu

    :)
    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya AchikChun...

    ReplyDelete
  11. - selamat mencuci pinggan...

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya acik juliet. ken basuh pinggan eh..

    ReplyDelete
  13. ramai peminat ko ek. hehe..

    kalau dpt e-kad, camne nak gantung. gantung kat wallpaer laptop je la.hehe

    ReplyDelete
  14. Salam Aidilfitri Juliet, maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete