Friday, July 15, 2011

Kau ilhamku

"Jangan lupa esok pagi kursus  pukul 8am", kata dia.

"Haaaaaah!!!", kata aku.

"Saya dah bayar yuran. Awak ikut saja", kata dia.

"Haaaaahhh!!!",kata aku.

"Rasanya awak dah cukup bersediakan",kata dia

"Haaaaaahh!!!,kata aku.


Betul ke aku dah bersedia?

15 comments:

  1. ko nak g kursus sembelih ayam ke???

    ReplyDelete
  2. kursus mandikan jenazah ko dah buat ari tuh kan.. kalau kursus kawin p jelah hehehe.. sediakan diri jek ;)

    ReplyDelete
  3. pergi saja... dah ada yang bayarkan tu

    ReplyDelete
  4. kursus masak la niiii


    tu aar. lain kali berguru jek ngan aku. takde la nak takut sgt

    :P

    ReplyDelete
  5. kursus haji, free.

    hai kak juliet.

    ;)

    ReplyDelete
  6. Awak pergi kursus masak atau kursus kahwin? hehehe

    ReplyDelete
  7. teringat kata Zizan Raja Lawak, bersedia atau tidak, bolos saje dinding tu.ehehe..

    ReplyDelete
  8. Siapakah si 'dia' itu? ;)

    Pastinya dah selesai berkursus!

    Salam Juliet :)

    ReplyDelete
  9. dah buat blood test lom... ???

    ReplyDelete
  10. hah sudah...
    tak habis2 kursus lg ke nih tak hapdet blog..?



    .

    ReplyDelete
  11. haahh... garangnyer wakk...

    ReplyDelete