Tuesday, May 3, 2011

Semerbak Harum Jasmine


Majlis Perkahwinan seorang kenalan.

Pengantin tersenyum lebar diatas pelamin.


Ingatnya nak pakai sari, tapi memandangkan malam tu hujan, tak jadilah. :P


Terima kasih kepada ibubapa pengantin perempuan
yang sudi mengundang kami.


Geng Cik Juliet tak berbau Jasmine ye :P

Kenapa kalau dengar lagu hindi rasa nak bergoyang je :P

24 comments:

  1. x join menari ker...

    or berinai?

    ReplyDelete
  2. Grand juga majlis mereka. Kak tie dulu pernah ke majlis kahwin office mate, tapi mereka buat kat kuil (dlm dewan).

    ReplyDelete
  3. Ada ke org pakai sari dan tudung?


    Nampak tambah manis juliet pakai tudung hehehe

    ReplyDelete
  4. teringin nak pi, tapi tiada kenalan india yg rapat. huh T_T

    ReplyDelete
  5. Terbayang kad jemputannya...semua pangkat dan jawatan pegantin ditulis sama. Betul tak?


    :D

    ReplyDelete
  6. bergoyang pun takde masalah kan hehehe ;)

    ReplyDelete
  7. mana aci asek2 gambo org je...gambo ko mana beb :p

    ReplyDelete
  8. Sallam Juliet,
    Jangan banyak sangat makan kari kambeng, nanti naik darah...haha..

    ReplyDelete
  9. kalau ko pakai sari alamat tak dpt makan asik nk mengelebet sari je ye dak..?

    kejap2 terungkai.
    kejap2 terungkai.



    .

    ReplyDelete
  10. gua sokong lu tasik...
    tak pun sari ko masuk dalam kari...
    ayyo amma...

    ReplyDelete
  11. kalau ko pakai sari,mungkin pengantin pompuan akan jeles sama ko.hehe

    ReplyDelete
  12. kakngah,
    aku tak makan kamben :P

    zonaku,
    goyang sikit2 cukup :P

    ReplyDelete
  13. kaktie,
    saya pulak selalu pegi majlis mereka yg kat dewan saja :P

    yb,
    saya takde dlm itu gambar :P

    ReplyDelete
  14. alis,
    carilah sorang :P

    cklah,
    kad dorang meriah mcm majlisnya jugak :P

    ReplyDelete
  15. iina,
    segan,kekekkeke

    lilies,
    takde ke? ada tu :P

    ReplyDelete
  16. LL,
    lepas makan kamben kena minum air limau nipis ye utk turunkan darah? :P

    kakpah,
    tungguuuuuuu, :P

    ReplyDelete
  17. tasek,
    terungkai takpe, takut terlondeh terus,hahahahha

    shimi,
    hahahahha,betul,betul.

    penyu,
    jeles tanda sayang,kekekkeke

    ReplyDelete
  18. hi hi hi
    senyuman makna terakhir sebelum malam pertama...

    ReplyDelete
  19. tak ada michelin tayar kat perut.. bolehlah ko teringin nak pakai sari...

    ReplyDelete
  20. patutlah perempuan 3 org tu takde mcm muka awak hehehe

    ReplyDelete
  21. azani,
    begitu ke? :P

    dr.singa,
    tapi saya ada dunlop.kekekkeke

    yb,
    saya lebih manis dari mereka ber 3,kekekeke

    FL,
    ye ke? :P

    ReplyDelete