Wednesday, February 16, 2011

Kecewakah aku?


"Untuk awak", kata dia.

Gelang berliankah? 

Rantai emaskah?

Cincin tandakah? :P

Jam Rolex limited editionkah?

Hati sudah melompat bintang.

Tapi, rupanya.......



:C


:C


:C



:C











BB P1 Wimax saja. Apakah? Kak! Kah! Kah!

Menyindir akukah kerana lama tak hapdate? Oh! Ku pikir paling murah pun cincin belah rotan.Kecewa lagi.

20 comments:

  1. ok wat... ada gak yg nak bagi..

    ReplyDelete
  2. ok le tu...

    psstt... siapa bagi tu...?

    :)




    .

    ReplyDelete
  3. hadiah tu best apa...
    awak sibuk sgt eh... =)

    ReplyDelete
  4. Apa tu? Gaya pegang mcm pemetik api?

    Hehehehe...

    ReplyDelete
  5. aku baru nk anto email tanya ko pegi mane lame tak ber hapdate..
    same lah dgn kawan ko sorang lagi tuh..mane korang pegi ekkkk...together gether...

    ReplyDelete
  6. wakakakakah... elok sangat mmg dah lamas angat tak update.. aku sokong tukg bg tuh

    ReplyDelete
  7. Err.... kalau tak nak bagi Kak Tie jer, hehehe....

    ReplyDelete
  8. betul gak tu. Lama dah kelihatan di dunia maya. Ke aku pun sama lama tak kelihatan juger

    hahahaha

    ReplyDelete
  9. Okeylah tu ... ada juga orang nak bagi hadiah :)

    Siapakah dia itu? ;)

    ReplyDelete
  10. haaaa... dah ada tuh siila hapdet...


    pastu ko bg kts skali ekkkk...

    ReplyDelete
  11. hamboiii...
    bertuah badan


    jangan lupa apdet selalu !

    ReplyDelete
  12. kakngah,
    syukur,syukur ya Allah :D

    tasek,
    dear,ehh..dia :D

    ReplyDelete
  13. manje,
    sibuk yg di cari :D

    cklah,
    saya tak merokok :D

    ReplyDelete
  14. asleenda,
    drpd ko anto email baik anto abg as,eh....:P

    iina,
    jgn sokong membawa rebah pulak ye :P

    ReplyDelete
  15. lilies,
    baiklah puan :D

    kaktie,
    err...sayang pulak nak bagi :D

    ReplyDelete
  16. shimi,
    hang lagi lama hilang :D

    BR,
    kawannnnnn :P

    pn.konpius,
    buleh plak main pas pas

    ReplyDelete
  17. azrina,
    nak hapdate pon kena tgk keaadaan dulu :D

    penyu,
    budak kecik tak buleh main benda ni :P

    ReplyDelete
  18. piwiiiiiiiiiiiiiittt

    bole aar aku pinjam hari2


    hahahaha

    ReplyDelete