Wednesday, April 21, 2010

Perenheg

Panas siang panas malam
Datang ha elei ni nen
Jar abek jar bilang

Hari Isnin
Hari Selasa
Hari Rabu
Hari Khamis

Panas,panas,panas

Hati jar abek

Hari Jumaat
Hari Sabtu
Hari Ahad

Berehat didalam rumah
Sudah dapat dibeli barang

Hisemanjloh nu Tuhan dehi aselamat

Biar nej renes asa boor kelaku

Ago fikir ya nasib hi, hek hijadi miskin
Tapi cubolah hibeusaha



Terima Kasih Kanda Faisal Tehrani, Kelem ne eng rakpok bah.

16 comments:

  1. ape yg ko merepek ni jang...eh..ke aku yg tak paham..huhuhu...

    ReplyDelete
  2. jap.. aku rasa kau tak tukar apa2 command bahasa tu kat PC aku nih...

    atau aku salah masuk blog...

    apa yang ko merepek ni labu..

    ReplyDelete
  3. Errrrrrrrr.....

    ABBCDEFGHIJK...................Z.

    :)

    ReplyDelete
  4. ko mesti dah hook on itu FT kan??? :P

    ReplyDelete
  5. Ini baru betul blog apa2 aje.. belasah jelah juliet... takkan sebab panas ko menaip pun tak betul dah ;)

    ReplyDelete
  6. huhuuuuu

    ko guna bahse apa nie juliet????
    pesal pnKompius cam paham jer?????? x aci la cenggini

    ReplyDelete
  7. cam best plak... buah cempedak luar pagar.. mintak tolong ajar...

    ReplyDelete
  8. errrr...
    mende apa ni weih..?
    aku buta bahasa
    :p

    ReplyDelete
  9. perenheg tu fahrenheit eh


    .
    .

    :D



    ko dah tersampuk kat utan mana ni :P

    ReplyDelete
  10. susah juga saya nak baca ni ;)

    ReplyDelete
  11. asleenda,
    tak paham kawan :P

    shimi,
    bukan bahasa kongo ke? hahahha

    cklah,
    bagus cikgu :P

    pn.konpius,
    oh bulan dimana kau berada :P

    iina,
    belasah apa yg ada kan :P

    zonaku,
    tak paham pon takpe kawan :P

    yb,
    usaha lagi ye

    izan,
    pengerasnya mahal :P

    lilies,
    jgn buta hati :P

    kakpah,
    jgn hentam org sudah :p

    kts,
    hutan batu :P

    tasek,
    sila jgn bergerak :P

    dr,
    tak pasti pulak, :P

    ReplyDelete