Tuesday, December 1, 2009

Lebih Santai



2orang budak lelaki ini dengan bergayanya terjun kedalam kolam renang dengan memakai baju melayu sehinggakan ramai budak2 lain yang memandang kearah mereka sambil berbisik.
Aku syak budak2 lain tu jeles sebab dorang tak pernah mandi di kolam dengan baju melayu dan aku juga syak dorang baru tahu yang baju melayu itu banyak kegunaanya tak kira didaratan atau dilautan.

18 comments:

  1. salam... hehehe... ni mesti bangun tido terus jer ke kolam renang alang-alang belum mandi kan terus terjun jerlah... ni mesti anak sedara ko kan...:D

    ReplyDelete
  2. mak sedara bdk² tu tak terjun kolam ngan baju kurung kan?

    harap² tak la.....
    huhuhu...

    ReplyDelete
  3. aku syak, ko pun terjun ngn baju kurung gak kan??
    mesti gelembung jek kain ko tu. xyah pakai pelampung lg... hiks!

    ReplyDelete
  4. Ni kalau datang rumah bapak ckLah...mesti dia terjun dalam kolam ikan bapak ckLah dengan labu-labunya...he..he..




    Muka tak bersalaaaaah je dalam gambar tu....

    ReplyDelete
  5. sempoi gler~

    saspek a ngan budak ni~

    ReplyDelete
  6. bagus2 ptut acik dio pun terjun sekali pakai bj kurung hehehe ;)

    ReplyDelete
  7. best per...terjon kolam dgn treksut. giler berat tem nak naik tu..

    ReplyDelete
  8. ini pun sama...kena mandi air kunyit jugak!!!

    ReplyDelete
  9. Ber"swimming" mahupun kala bermandi-mandian dinasihatkan jgn la pakai baju kurung mahupun baju kebaya......kang ko nampak mcm pelampung lak.

    ;)

    ReplyDelete
  10. bukan gelojoh ke maknanya tu hehe..

    agaknye ape rupa kalau pakai baju kurung plak ek hehehe...

    ReplyDelete
  11. he..23x nie kes xsempat nk salin pakaian ke ape nie

    out of topic--> he..23x nk tgk UFO terbang ek.. meh la men UFO dgn bro.. kite bagi terbang banyak2... mne2 yg pecah teu mintak halal ek..tp men teu kat rumah juliet

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  12. kita kena ler bangga ngan culture kita, caiyuk caiyuk :)

    ReplyDelete
  13. julietchun,

    ini mesti mak sedaranye malas nak layan.... disuruhnya aje terjun abis citer.... tak penat nak basuh banyak2 baju.... betul idak... dah betul lah tu kalau tersengih-sengih aje tu...

    ReplyDelete
  14. aku nak cuba mandi ngan kebaya la plak pas ni..
    .
    .
    ..

    .
    .
    .


    bila dah muat balik pki kebaya...



    huhuhu
    uwaaaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  15. lyn,
    agaknya dlm tido pon dok terbyg kolam,hehehe

    asleenda,
    aku pon hrp gitu,kekeke

    kakngah,
    bahaya tu,hahahaha

    cklah,
    muka seposen yer.

    yb,
    bukan anak yb kan?hahahaha

    mugi,
    aku pon saspek giler

    iina,
    baru matchingkan

    jah,
    sampai nak terlucut yer,hahahah

    one,
    kunyit hidup ke serbuk?

    zyma,
    pelampung skang mahal. buleh jimat kos

    nrina,
    kalo buleh nak tido pun dlm kolam,hahahha

    kaklong,
    betul tu

    bro,
    stok baju dah abis kot

    maksu,
    apa salahnya kan,kasik happening sikit.

    izan,
    penat layan bebudak ni

    kts,
    kebaya pendek ke kebaya nyonya?

    ReplyDelete
  16. masa aku ke lost world ari tu.. rilek jer ada sorg makcik tu pakai bj kurung...

    aku tengok x kelip mata gak la nengokkan

    ReplyDelete