Tuesday, August 7, 2012

Seribu persoalan


Kenapa dekat nak raya ni awak nak bocor?

Kenapa tak bulan lepas atau bulan depan saja?

Kalau saya buang awak sekarang, sapa nak teman saya tidur malam-malam?

Awak tau tak, saya ni bukan pekerja kerajaan, bonus raya entah dapat entah tidak.

 Saya sangat sayangkan awak, dah lama awak temankan saya tak kira suka atau duka.

Tapi, terpaksalah saya lepaskan awak juga kerana isi perut awak tu sangat menyeksakan hidung saya.

" Jahit balik boleh lagi Juliet".

"Mak, sekarang ni trend angry bird la mak".

10 comments:

  1. Awak gelut bantal tu sampai terburai ke? .... hehehe

    ReplyDelete
  2. bantal angry bird tak boleh menyerap segala cecair seperti bantal kabu ek..?

    ReplyDelete
  3. jahit balik beb...
    jahit...

    :D


    .

    ReplyDelete
  4. ganaz jugak ko tidur yer.. tentu bakal suami ko pikir 2,3 kali bila tengok bantal tu..hik3..

    ReplyDelete
  5. Hahaha... itu sebabnya ko bocorkan kekabu bantal tuh ye..

    jgn ko mimpi main games angry bird masa tido.. hehehe

    ReplyDelete
  6. yb,
    dah sampai masanya,kikiki

    doc,
    hahahahaha, betul tu.

    ReplyDelete
  7. tasek,
    jahit tulang belut ke mata lalat? kikiki

    ReplyDelete
  8. penyu,
    harap bakal bakal suami takde yang masuk ke sini,kakaka

    ReplyDelete
  9. iina,
    games angry bird tu utk kekanak je,hahahaha

    ReplyDelete