Monday, November 23, 2009

Aduh! Romantisnya

"U mesti ada sana pukul 7.30 ok, kalau U tak datang I taulah apa nak buat". Kami angguk saja dengar ugutan itu. Dan,pada hari Sabtu,21Nov pukul 7.45 malam aku dan kawan2 dah terpacak di Lake Club, Tasek Perdana.



Tepat pukul 8.00malam, ketika Dr.Bhagwan melangkah memasuki dewan, kami beramai-ramai menjerit "SURPRISEEEEEEEEE". Dr.Bhagwan dengan wajah yang terperanjat juga menjerit "OH MY GODDDDDD".



Dr.Bhagwan Singh yang berbaju hijau belang putih itu diraikan sempena hari lahirnya yang ke 55. Dia adalah doktor yang merawat ayah.




Tetamu berdiri menyanyikan lagu harijadi. Majlis ini dirancang oleh isteri Dr.Bhagwan,Puan Amarjit tanpa pengetahuan beliau.



Inilah perancang utamanya, Puan Amarjit yang berbaju hijau. Walaupun sudah 25tahun berkahwin namun mereka sentiasa memberi kejutan yang menggembirakan antara satu sama lain. Aduh, kagum sungguh.



Kek adalah seperti padang golf kerana Dr.Bhagwan sangat meminati golf walaupun sibuk dengan kariernya sebagai seorang doktor.


Di Lake Club juga ada ABC. Aku syak mamat ni adalah orang nepal sebab bila aku tanya nama dia buleh pulak dia senyum dan angguk2 saja sambil menghulurkan semangkuk ABC.





"Boleee churiya, boleee kanggena,ladja..ladja..ooooo,ladja..ladja".
Tak mampu nak menari macam dorang tu, setakat goyang sikit2 buleh ler.
Kepada Dr.Bhagwan,Selamat Hari Jadi, kepada Puan Amarjit,terima kasih kerana menjemput kami untuk sama2 meraikan majlis yang meriah ini dan lain kali bagilah kami masa untuk belajar menari bhangra dulu ye :D




























23 comments:

  1. siap menari tu yang tak tahan tuh. yang paling best ialah kek dia, maknanya minat pon diambil kira utk besday. bagus:)

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. kalau ko kwin ngan kacukan india bollywod aku gerenti musti nnti ko pandai nari bangra hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  3. kamu menari juga kan lepas amek gambar ni~

    elehlele~

    ReplyDelete
  4. Nnt ko buat surprise utk aku gak ye :)

    ReplyDelete
  5. waaaaa..BHanggra..wei..Bhangra...syok wooo menari Bhanggra dance..hahahaahah

    ReplyDelete
  6. naper ko tanya nama mamat Nepal tu? ko nak ngorat dia ek.sempat lagi ko ek.hehe..

    ReplyDelete
  7. namestay!!! betul ker aku cakap ni entam jerlah labu... cayalah mmg satu malaysia...

    ReplyDelete
  8. Aku dengar ko menari sampai tak nak berhenti. Nasib baik ko minum ABC aje tak minum yg brek kapal tu ngeh3x

    ReplyDelete
  9. eh apasal takde gambar ko dan kawan baik ko tu?

    ReplyDelete
  10. silap aribulan, golek2 atas lantai menari...hehehhe

    ReplyDelete
  11. matching ar serban ngn baju dr. B.
    aku syak.. musti dia bnyk koleksi serban.
    cam kiter2 buat koleksi tudung..
    kehkehkeh!!!!

    ReplyDelete
  12. bestnyee... lama x ikut cara fun cenggini

    ala.. ko blasah jer... asal ko jgn lelebih dr diorg dah ler

    ReplyDelete
  13. kak..... nak tumpang kemsalam dr bahgwan! kekekeke!

    nak cari fahri n nak jadi aisyah cam depa gak.. :P

    ooo kakak.. rindu btol kat ko!
    tapi sejak ada pic bersama kak mimi, ku tatap laa ia buat pengubat rindu :D

    ReplyDelete
  14. part bangra tuh plg layan babe... hahaha...

    ReplyDelete
  15. besnya kalau di raikan sebegitu
    tp kena menari bollywood ler pulak hehehehe

    ReplyDelete
  16. leh main golf kat kek tu tak?
    hahaha..

    ReplyDelete
  17. Salam Julietchun.....

    Ke main lagi kek tu....tak tahannn.
    Golf gituuuuu....

    ;)

    ReplyDelete
  18. Acchaaa..

    Dancing2 aaaa...

    Ko, yg pakai baju bai tu ke??

    ReplyDelete
  19. sha,
    kalo minat henbeg kek harus bentuk henbeg kot,hehehe.

    iina,
    anak2 pun hidung tinggi ye,hahahaha.

    mugi,
    kamu buat aku tersipu2,kekekeke

    lilies,
    insyaallah.:D

    cikguden,
    stamina kena lebih,kalo tidak semput.

    penyu,
    sambil menyelam minum air,hahaha

    lyn,
    konsepnya gitulah

    YB,
    ada spy ke?hahahha

    Yb lagi,
    adalah gambar kami, hanya org muda saja buleh nampak,kakakaka

    ara,
    tu lagi bahaya

    kakngah,
    aku rasa gitu gak

    zonaku,
    tak mampu nak ikut dorang menari, rasa mcm nak hilang napas

    alis,
    moga kamu berjumpa

    jaja,
    cheese kek kot,aku tak sempat mkn

    konpius,
    layan 2-3round saja.tak larat beb.

    ita,
    bertuah kan

    maksu,
    hrp berkekalan hingga akhir hayat

    kuina,
    buleh kot,kekekeke

    ritz,
    memang best

    zyma,
    meleleh air liur,hahaha

    yan,
    aku pakai sari,kkakakaka

    ReplyDelete
  20. Perlukah aku jawab soalan ko tentang spy tu? Tentu ko lebih tahu hehehe

    Ko jgn jeles pulak ngeeee

    ReplyDelete